Niekiedy od kolejnego poziomu zarządzania dzieli nas jeden krok, a czasami droga ta jest nieco dłuższa. W każdym przypadku warto zgłosić się do MADE PROGRESS. Pomożemy wytyczyć idealną trasę prowadzącą do zwiększenia wydajności pracy. Naszym partnerom oferujemy indywidualnie dostosowany coaching i mentoring prowadzony przez doświadczony zespół składający się z osób o różnych specjalnościach. Zapewniamy m.in. kurs managera gastronomii. Dzięki niemu dowiesz się, że np. rozwiązywanie konfliktów w zespole to często kluczowy element zarządzania kadrą. Podpowiadamy, jak robić to sprawnie, czyli z korzyścią dla pracowników oraz firmy.
Jesteśmy trenerami, doradcami, psychologami
Uciekamy od utartych schematów, mówimy stanowcze “NIE” rozwiązaniom, które jednoznacznie wartościują sytuację. Podczas współpracy zawsze stawiamy na elastyczność. Rozumiemy przez to dokładne zbadanie potrzeb danego przedsiębiorstwa, poznanie jego deficytów i potencjałów, a dopiero później znalezienie najlepszej drogi do rozwiązania problemów lub też wzmocnienia pozytywnych wzorców. Udowadniamy, że z odpowiednim podejściem kierownik gastronomii może być skuteczniejszy i bez zakłóceń prowadzić firmę na polu licznych zmian. Składają się na nie także codzienne problemy. Ich bieżące rozwiązywanie pozwala zachować płynność w działaniu firm z branży HoReCa.
Funkcja, jaką pełni menedżer gastronomii, cały czas się zmienia, bo nieustannie ewoluuje otaczająca nas rzeczywistość, rosną także wymagania klientów. Wystarczy wspomnieć chociażby o mediach społecznościowych, niegdyś marginalizowanych w konceptach reklamowych, dziś stanowiących ich główny punkt. Należy więc uświadomić sobie, że ciągłe rozwijanie kompetencji menedżerskich jest niezwykle istotne, a my to umożliwiamy. Dajemy gotowe koncepcje zwiększające wydajność pracowników oraz efektywne funkcjonowanie firmy. Wybierając kurs managera gastronomii od MADE PROGRESS, z pewnością lepiej poprowadzisz przedsiębiorstwo przez gospodarczą dżunglę.
Dlaczego warto wybrać MADE PROGRESS?
Posiadamy zespół o znacznych kompetencjach, szeroki program szkoleń oraz zawsze stawiamy na indywidualne podejście do klienta. O tym już mówiliśmy, ale na współpracę z MADE PROGRESS warto zdecydować się także z kilku innych powodów. Nie boimy się wyzwań. Skutecznie rozwiązujemy nawet ekstremalne problemy firm hotelarsko-gastronomicznych. Dzięki nam rozwiązywanie konfliktów w zespole z poziomu wyzwania stanie się raptem zwykłym i niebudzącym obaw, codziennym punktem pracy menedżera gastronomii. Każdy pracownik ma liczne talenty. Wystarczy jedynie w skuteczny sposób zainspirować do ich wykorzystania.
Liczą się dla nas przede wszystkim ludzie. Wierzymy, że np. kierownik gastronomii i podległy mu personel są największym potencjałem przedsiębiorstwa. Pomagamy budować dobre relacje międzyludzkie, co w bezpośredniej mierze przekłada się na zysk hotelu lub restauracji. Szanujemy wartości każdego przedsiębiorstwa, dlatego dbamy, aby proponowane rozwiązania wpisywały się w jego filozofię. Zawsze wzmacniamy mocne strony danego biznesu, eliminując te obniżające wydajność pracy. Jesteśmy w stanie to osiągnąć, bo nasi trenerzy i mentorzy bezbłędnie poruszają się po meandrach relacji międzyludzkich.