Kraków | MADE Progress

Archives

Lidia Zawistowska
150 150 admin

Nie sądziliśmy, że w ciągu zaledwie paru godzin można przekazać aż tyle informacji. Dziękujemy za zaproszenie na konferencję i możliwość udziału w panelu dyskusyjnym – pozwolił nam popatrzeć na rynek pracowników branży gastronomicznej z perspektywy nie tylko pracowników, ale też bardziej pracodawców. Wnioski do których doszliśmy były dla nas bardzo cenne.

Zbigniew Nasiłowski
150 150 admin

Gratuluję organizatorom doboru bardzo interesującej i aktualnej tematyki prezentacji oraz paneli dyskusyjnych, jak również samej organizacji konferencji.

Dorota Minta
150 150 admin

Konferencja „Zatrudniaj, angażuj i zarabiaj” wyróżniła się spośród innych poziomem merytorycznym i atrakcyjną formą. Krótkie, dynamiczne wystąpienia poprzedzały panele dyskusyjne, które charakteryzowały się przestrzenią do dialogu (a nie monologu poszczególnych panelistów). Organizatorzy trafnie wytypowali prelegentów i panelistów – były to osoby z branży, od wielu lat prowadzące swoje biznesy z sukcesami. Warte podkreślenia jest również to, że wystąpienia nie miały charakteru sprzedażowego. Mnie osobiście bardzo podobał się fakt, że podkreślano wagę zachowań etycznych w prowadzeniu każdego biznesu. Bez etyki i wzajemnego szacunku prowadzenie restauracji nie ma szans stać się stabilnym, dochodowym biznesem.

Karolina Milczanowska
150 150 admin

Konferencja MADE to wydarzenie, którego nie da się zignorować chcąc być świadomym członkiem branży gastronomicznej. Mnogość inspirujących prelegentów, ilość przekazywanego know-how oraz możliwość nawiązania wartościowych kontaktów biznesowych, stawia tę konferencję w szeregu najważniejszych wydarzeń w roku. Wydarzenie dla ambitnych osób w każdym wieku i na każdym stanowisku – szanuję to.

Karolina Bieda-Urban
150 150 admin

Bardzo dziękuję za możliwość udziału w tak fantastycznej konferencji. Uważam, że była potrzebna krakowskiej branży gastronomicznej, ponieważ osoby ją reprezentujące miały okazję porozmawiać o problemach, z którymi codziennie się spotykają. Była przestrzeń do wymiany doświadczeń i nawiązania nowych relacji. Profesjonalna organizacja sprawiła, że konferencje MADE RESTAURANT była świetnym doświadczeniem.

Piotr Chłopecki
150 150 admin

Na konferencji MADE Restaurant w Krakowie poruszono bardzo ciekawe tematy. Miały miejsce merytoryczne dyskusje. Zaproszono doświadczonych gości. Poza tym, zagadnienia związane z tematami kadrowymi były bardzo interesujące. Ja, jako restaurator z prawie 30 letnim doświadczeniem, postanowiłem wziąć udział też ze względu na możliwość networkingu. Do udziału w wydarzeniu zaprosiłem moich managerów, by zgłębili swoją wiedzę.

Sylvia Mostowy
150 150 admin

Konferencja wywarła na mnie ogromne wrażenie. Dawno nie zdarzyło mi się uczestniczyć w wydarzeniu, gdzie każdego wykładu czy debaty słuchałam z takim zaciekawieniem. Myślę, że miarą skuteczności czy konferencja jest naprawdę dobra jest to, ile zmian wdrażamy następnego dnia. Ja nazajutrz usiadłam, przeanalizowałam notatki i zdecydowałam się na szybkie wprowadzenie zmian, których skutkami cieszę się już teraz. Poznałam mnóstwo ciekawych ludzi, zachowałam wizytówki do osób, z którymi będę mogła współpracować. Największą wartością dla mnie było wysłuchanie rad osób, które osiągnęły więcej niż ja, właścicieli restauracji czy sieci restauracji. Pomysł na stworzenie debaty z nimi był strzałem w dziesiątkę.