Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/popup-by-supsystic/modules/supsystic_promo/mod.php on line 540

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2699

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3581
Kraków | MADE Progress

Archives

Lidia Zawistowska
150 150 MADE Progress

Nie sądziliśmy, że w ciągu zaledwie paru godzin można przekazać aż tyle informacji. Dziękujemy za zaproszenie na konferencję i możliwość udziału w panelu dyskusyjnym – pozwolił nam popatrzeć na rynek pracowników branży gastronomicznej z perspektywy nie tylko pracowników,…

read more
Zbigniew Nasiłowski
150 150 MADE Progress

Gratuluję organizatorom doboru bardzo interesującej i aktualnej tematyki prezentacji oraz paneli dyskusyjnych, jak również samej organizacji konferencji.

read more
Dorota Minta
150 150 MADE Progress

Konferencja „Zatrudniaj, angażuj i zarabiaj” wyróżniła się spośród innych poziomem merytorycznym i atrakcyjną formą. Krótkie, dynamiczne wystąpienia poprzedzały panele dyskusyjne, które charakteryzowały się przestrzenią do dialogu (a nie monologu poszczególnych panelistów). Organizatorzy trafnie wytypowali…

read more
Karolina Milczanowska
150 150 MADE Progress

Konferencja MADE to wydarzenie, którego nie da się zignorować chcąc być świadomym członkiem branży gastronomicznej. Mnogość inspirujących prelegentów, ilość przekazywanego know-how oraz możliwość nawiązania wartościowych kontaktów biznesowych, stawia tę konferencję w szeregu najważniejszych wydarzeń…

read more
Karolina Bieda-Urban
150 150 MADE Progress

Bardzo dziękuję za możliwość udziału w tak fantastycznej konferencji. Uważam, że była potrzebna krakowskiej branży gastronomicznej, ponieważ osoby ją reprezentujące miały okazję porozmawiać o problemach, z którymi codziennie się spotykają. Była przestrzeń do wymiany doświadczeń i nawiązania…

read more
Piotr Chłopecki
150 150 MADE Progress

Na konferencji MADE Restaurant w Krakowie poruszono bardzo ciekawe tematy. Miały miejsce merytoryczne dyskusje. Zaproszono doświadczonych gości. Poza tym, zagadnienia związane z tematami kadrowymi były bardzo interesujące. Ja, jako restaurator z prawie 30 letnim…

read more
Sylvia Mostowy
150 150 MADE Progress

Konferencja wywarła na mnie ogromne wrażenie. Dawno nie zdarzyło mi się uczestniczyć w wydarzeniu, gdzie każdego wykładu czy debaty słuchałam z takim zaciekawieniem. Myślę, że miarą skuteczności czy konferencja jest naprawdę dobra jest to,…

read more